Despre noi

SC Expert Autentic SRL este un proiect de suflet bazat pe analiză si cunoaștere prin care dorim sa evidențiem ca seriozitatea, promptitudinea și devotamentul sunt lucruri care ne recomandă. Ne propunem sa devenim treptat partenerii dumneavoastră de incredere prin soluțiile eficiente si produsele de calitate pe care le oferim.

Alegerea unui parteneriat cu Expert Autentic va ofera avantajele unor soluții alese de comun acord, adaptate cerintelor și nevoilor dumneavoastra cu o garantie de la 2 la 5 ani. Un sistem flexibil de plata, precum si specialisti in domeniu care pot fi oricand la dispozitia dvs in cele doua divizii de activitate:

  • Divizia solutii de iluminat cu led.
  • Divizia sisteme de inchideri: usi de garaj rezidentiale si industriale, rulouri pentru ferestre, automatizari pentru porti si bariere, garduri si porti din aluminiu, usi rezistente la foc si metalice, usi rapide, copertine si pergole, rampe si burdufe, plase de insecte

Consultanta

Venim permanent cu idei noi si suntem receptivi la orice sugestie din partea dumneavoastra, astfel incat sa ne imbunatatim managementul calitatii si sa va putem oferi produse si servicii de calitate.

Ca o concluzie a celor spuse mai sus, in cadrul acestui efort depus de echipa noastra, putem spune ca am gasit in cele din urma raspunsul la necesitatea clientilor, prin adoptarea de solutii  personalizate in functie de nevoile acestora. Politica  de abordare a potentialilor clienti interesati de colaborarea cu firma noastra este urmatoarea:

  1. Ne deplasam la locul proiectului;
  2. Efectuam masuratori si analizam situatia existenta din cadrul locatiei respective;
  3. In urma discutiei cu clientul si identificarii  nevoilor acestuia se intocmeste un studiu, o schita, sau un necesar al proiectului  in care sunt prezentate produsele propuse.
  4. Daca este cazul, pentru proiectele privind iluminatul, se instaleaza un proiect pilot pentru o perioada determinata, pentru a demonstra efiecienta produselor propuse, fara a necesita costuri din partea clientilor.
  5.  Agrearea termenilor contractuali si semnarea contractului de vanzare cumparare.

 In continuare, vom prezenta o parte din clientii nostrii reprezentativi, carora le multumim pentru colaborare si increderea acordata:

  • XPO Romania, Albalact,Garanta Asigurari, Veroniki Ecogrup, Rohe Romania, Eco Clean,TCE 3 Brazi, Laropharm, Medist,Solaris Plant, Mca Grup, First Farms, Agritehnica, De Vis Agro, Ytong, Unicef, Sagex Construct, ATP Exodus, Ines Group, Erebus, Metav Business Park, Eurocooling Center