Consultanta

Venim permanent cu idei noi si suntem receptivi la orice sugestie din partea dumneavoastra, astfel incat sa ne imbunatatim managementul calitatii si sa va putem oferi produse si servicii de calitate.

Ca o concluzie a celor spuse mai sus, in cadrul acestui efort depus de echipa noastra, putem spune ca am gasit in cele din urma raspunsul la necesitatea clientilor, prin adoptarea de solutii  personalizate in functie de nevoile acestora.

 

Politica  de abordare a potentialilor clienti interesati de colaborarea cu firma noastra este urmatoarea:

– Ne deplasam la locul proiectului;

– Efectuam masuratori si analizam situatia existenta din cadrul locatiei respective;

– In urma discutiei cu clientul si identificarii  nevoilor acestuia se intocmeste un studiu, o schita, sau un necesar al proiectului  in care sunt prezentate produsele propuse.

– Daca este cazul, pentru proiectele privind iluminatul, se instaleaza un proiect pilot pentru o perioada determinata, pentru a demonstra efiecienta produselor propuse, fara a necesita costuri din partea clientilor.

– Agrearea termenilor contractuali si semnarea contractului de vanzare cumparare.

 

In continuare, vom prezenta o parte din clientii nostrii reprezentativi, carora le multumim pentru colaborare si increderea acordata:

XPO Romania,Albalact,Garanta Asigurari,Veroniki Ecogrup,Rohe Romania,Eco Clean,TCE 3 Brazi,Laropharm,Medist,Solaris Plant,Mca Grup,First Farms,Agritehnica, De Vis Agro,Ytong,Unicef,Sagex Construct,ATP Exodus,Ines Group.Erebus,Metav Business Park.Eurocooling Center.